Dit ben ik

pasfoto

Dit ben ik. Niet alleen deze foto, maar heel Reutemeteut. Dit blog is een weerspiegeling van wie ik ben, een beleving van wat ik leuk vind in beeld en geschrift.

Want dit ben ik: iemand die graag warmte en gezelligheid in huis creëert, iemand die lekker kookt en eet, bezig is met beauty en mode, en adresjes ontdekt dichtbij of ver weg. Adresjes waar je de beste cheesecake eet, de lekkerste wijn drinkt of de mooiste schoenen koopt. Ik hou van schoenen. High heels en gympen. En ik hou van shawls. Oversized en met print.

Dit ben ik: iemand die gek is op het leven in Barcelona. Iemand die houdt van picknicken in de lente, warme avonden in de zomer, boswandelingen in de herfst en sneeuw in de winter. Ik hou van fingerfood, van Franse kaasjes met port en avondlange borrels met gesprekken over vanalles. Of juist gesprekken over niets. Ik hou van praten. Ik hou ook van luisteren, maar nog meer hou ik van zwijgen. Want ik ben iemand die graag films kijkt vanuit bed, boeken leest in het gras, muziek luistert in het donker en foto’s maakt van alles wat ik zie. Ik hou van films, ik hou van boeken, ik hou van muziek en ik hou van foto’s. Ik ben iemand die houdt van hun verhaal.

Maar boven alles, boven alles wat ik graag doe en boven alles waar ik van hou, hou ik van schrijven. En het liefste schrijf ik over alles waar ik van hou. Dus dat ben ik. Iemand die liefheeft en schrijft. En mijn naam is Nadine S.

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s