C o n t a c t

R e u t e m e t e u t is nog piepjong en op zoek naar adrestips, nieuws en ander leuks. Ken jij, of heb jij een leuke winkel, een lunchtentje of restaurant dat ik volgens jou móet bezoeken? Of is er ergens een evenement dat ik niet mag missen? Laat het me weten! Voor vragen of opmerkingen mag je natuurlijk ook mailen:

info@reutemeteutblog.nl

Advertenties

7 Reacties op “C o n t a c t

 1. Gezellig zo’n site. Hoe kom je aan Reutemeteut??
  Vertaling:
  Reute=: rootplaats voor hennep:
  me= mij;
  teut= suf, uitgeput, afgemat, dronken, meisje die talmt, treuzelt.
  Als jij blog(w)t in de Reute dan zet je de hele Reutemeteut in no-time in elkaar.
  Succes gewenst.

  • Hoi Joke, leuk dat je mijn blog leuk vindt! Creatief gevonden hoor, jouw invulling van de naam, haha! Maar Reutemeteut staat voor ‘de hele reutemeteut’. Dus: een verzameling van leuk, lekker, gezellig en mooi. Vaak kiezen blogs voor één of twee onderwerpen. Maar ik kies dus voor de hele reutemeteut :)

 2. Hoi Nadine, wat een leuke, gezellige blog! Heb het heerlijk door zitten bladeren op de bank met een kopje koffie erbij en een heerlijke bonbon! Het voelt alsof ik een tijdschrift aan het lezen ben. Heerlijk zo op de koude zaterdagmiddag. Succes met je blog en dat het een succes mag worden.
  Liefs van je buurmeisje uit Rooy!

  • He Anke, wat leuk om te horen zeg! Precies het gevoel wat ik wil bij iemand teweeg wil brengen. Mocht je op Facebook zitten, dan kun je mijn pagina liken. Hou ik je op de hoogte :). Nogmaals dank voor je compliment en hoop dat alles goed met je gaat!

 3. Hallo Nadine,
  Geweldige blog heb je gemaakt! Ik ben trots op je. Tijdens het surfen denk ik met een knipoog naar je studententijd waarbij noodles je culinaire hoogtepunt waren! Die schitterende groene kast van jullie, zou zo passen in je ‘wonen’ blog. Veel succes, en plezier, met je blog.
  Groeten Rasmus

 4. Hey Nadine :D ik heb je blog gevonden!! Nogniet uitgebreid bekeken maar dat ga ik zeker nog doen want eerste indruk is…WAUW!!! Mooie foto’s en een inspirerende blog! Ik ga er later nog even de tijd voor nemen en je zeker in de gaten houden via FB en Twitter. Tot snel collega :D Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s