Spotted in Eindhoven | Mangiare!

mangiare

Spotted: Mangiare
Waar: Florence. Oh nee. Eindhoven.
In de categorie: Italiaans eten & drinken

Eén voet over de drempel, en woohoo! ik heb het gevoel alsof ik Italiaanse grond betreed. Alsof de zon gaat schijnen op een regenachtige dag. Mangiare is stijlvol, warm, heeft pit en een bepaalde sexyness. Zoals de Italianen zelf misschien. Maar dan met een moderne, Nederlandse twist.

‘MANGIARE BETEKENT ‘ETEN‘ IN HET NEDERLANDS.
MAAR DAT 
KLINKT DAN WEER ZO ONSEXY’

De muren zijn donker en de verlichting sfeervol. LEUK. Het restaurant ligt in de leukste straat van Eindhoven. Heeft twee open keukens en een typische Italiaanse pizza oven. GEZELLIG. Binnen vind je gezellige zithoekjes en buiten een binnentuin met lavendelplanten, pergola’s en zwarte stoelen. De sfeer is losjes en ongedwongen. Zien en gezien worden? Volgens sommigen. En een beetje misschien. Maar zeker niet op een vervelende manier. Bovendien is het personeel VRIENDELIJK. Je wordt begroet, vriendelijk te woord gestaan en je een prettige dag gewenst. Het personeel is bekwaam. En charmant. Pino bijvoorbeeld – de Italiaanse ober – flaneert tussen de tafeltjes met een sierlijke pas. Zo’n Italiaans pasje dus, geen Nederlands gehark. Hij hoort bij het interieur, maakt de beleving compleet en praat wat Italiaans. Tenzij van beton zijn wij vrouwen daar toch een beetje gevoelig voor. En LEKKER. Potverdomme wat lekker. Het eten bedoel ik. Geen poespas. Puur, simpel. En dagvers. Truffelspaghetti, Vitello Tonato of een huisgemaakte tiramisu. Mama mia! Smaakt erg goed en is ook nog eens BETAALBAAR. Houden de Dutchies van.

Tja. What can I say? Ik kom hier graag. Het is een zonnige aanwinst voor de stad en een aanrader voor iedereen. Iedereen die houdt van belachelijk lekkere spaghetti, een goed glas wijn en een portie gezelligheid. Net als ik. 

Klik op de foto voor een vergrootte weergave

Nieuwsgierig geworden? Met één klik op de muisknop zet je een stap in Bella Italia. Neem een kijkje op de website van Mangiare, of like de Facebookpagina als je op de hoogte wilt blijven.

Liefs,

Nadine S.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s