Mickey Blue Eyes

blauwe mascara

Zie onderaan deze post welke make-up ik hier heb gebruikt!

Mijn eerste keer
De eerste keer herinner ik me als de dag van gisteren. Ik was vijftien. En zo groen als gras. Bovendien was ik erg laat, want mijn leeftijdgenootjes hadden het allemaal wel eens gedaan. Die ene bewuste dag dat ik voor het eerst make-up droeg in het openbaar vond ik daarom best spannend. Want ik vond het eigenlijk wat gek, om mijn vrouwelijkheid te benadrukken met klodders verf. Bovendien tekende ik  nog niet zo lang geleden met mijn zus mono-brauws en brillen op elkaars gezicht met pikzwarte kohlpotlood. Zoals ik al zei dus: zo groen als gras.

Awkward
Gelukkig reageerden mijn klasgenootjes niet toen ik voor het eerst make-up droeg naar school. Waarschijnlijk vonden ze het sneu dat ik de plank volledig had misgeslagen met mijn opvallende, felblauwe metallic (!) eyeliner van de Hema. Eén bedorven leerling – zo een die het verdiende natte propjes toegeschoten te krijgen – tetterde door de schoolgang ‘JA! En jij draagt make-up vandaag!’ Ik was vijftien, de hormonen gierden door mijn lichaam en ik was knetter-onzeker. Op zo’n moment voelt een dergelijke opmerking hetzelfde als wanneer iemand je vertelt dat je rood aanloopt. Ziet iedereen toch? Maar het benoemen is AWKWARD!

Daredevil
Sindsdien heb ik in ieder geval een heftig kleurenpalet rond de ogen afgezworen. TOT het moment dat ik op Eindhoven Culinair een hip vogeltje zag met fel-, ja FELblauwe mascara. Zo’n leuk ‘fashionminded’ typje*. Damn you, jij bedorven natte-propjes-in-je-nek-verdienende klasgenoot! Ik wil die mascara! Dus ja. Nu draag ik soms felblauw op mijn ogen. Leuk op evenementen bijvoorbeeld, voor nèt dat extra beetje feest in m’n gezicht. Of gewoon op een vrolijke zomerse dag om mijn daily outfit mee op te leuken. En eerlijk gezegd kan het me niet schelen of deze mascara zó opvallend is dat het tetterend opgemerkt moet worden. Ik durf het aan! Jij ook?

Liefs, Nadine S.

*Als jij dit leest toevallig, jij fashionminded type, neem even contact met me op. Ik wil je legergroene jas met glittermouwen hebben!

Mascara: Inglot Colour Play Blue 03
Oogpotlood: Rimmel Scandaleyes Bright Blue 014
Oogschaduw: Sephora Choco Excess Nr. 87

P s s s t . . ! L i k e   w h a t  y o u ‘ v e  r e a d ?
L i k e   o r   s h a r e   m e  !
|
|
V

Advertenties

2 Reacties op “Mickey Blue Eyes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s