POM: very spe-shawl!

pom shawl

Ik ben verliefd. Er dartelen vlinders in mijn buik en ik glimlach als ik’m zie. Mijn nieuwste verovering is een POM-shawl. POM? Ja, Piece Of Mine. And you’re damn right you are babe! Want je bent MIJN stuk, en ik neem je overal mee naar toe! Sorry. Ik liet me even gaan. Maar ik ben gek op shawls – kan er geen genoeg van hebben – en deze vind ik wel heel bijzonder. Waar ik vroeger het schoolplein dacht te domineren met oilily-shawltjes, trotseer ik nu de straten met mijn hippe asymmetrische POM. POM is anders dan álle andere shawls. POM is leuker, POM is very spe-shawl! Dat zie je in één oogopslag natuurlijk. Maar ok. Nog even voor de duidelijkheid:

De POM-shawl heeft een asymmetrische driehoeksvorm waarmee je eindeloos kunt variëren. Drapeer hem om je nek met één punt aan ieders weerszijde, knoop hem om je hoofd om een ‘coupe ontploft’ te voorkomen in de cabrio, of draag hem – komt’ie dan, mijn favorietje – de ‘POM-way’ zoals op de foto linksonder. Liever iets anders?  Hier vind je meer ‘ways to wear’.

Ook heeft POM leuke prints en mooie materialen, zoals puur zijde. Zomaar een greep uit de collectie: sterretjes, vogels en tulpen. Soms is POM dubbelzijdig, waardoor je’m aan twee kanten kunt dragen. Maar altijd – ALTIJD! – is POM leuk afgewerkt met een kleurrijke bies of pommetjes. Daarnaast is POM een Nederlands label van twee leuke jonge zussen. Superleuk toch? 

Tja. Needless to say: ik vind ze prachtig en een absolute must-have voor je collectie. Ik was in ieder geval al een poosje op zoek naar de ware. En ik heb’m gevonden.

Klik op de foto voor een vergrote weergave


Wil jij ook zo’n darling om je nek? Bestel ze hier online! Of bezoek de maandelijkse POM Concept POP-UP-store zodat je eigenhandig kunt zien en voelen wat ik bedoel.

Liefs,

Nadine S.

Advertenties

5 Reacties op “POM: very spe-shawl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s