What every girl wants – wimperextensions

wimperextensionsToen God de Barmhartige de wimpers uitdeelde stond ik niet vooraan in de rij. Op een schaal van 1 op 100 stond ik op nummer 63. Gok ik zo. Toen ik veertien was en me enigszins neergelegd had bij de perikelen van de puberteit (wat ooit nog zo feestelijk begon met een gebakken taart omdat ik ‘op-een-dag-een-vrouw-geworden-was’ – wist ik veel dat dit gepaard ging met puistjes en andere narigheden), vroeg mijn zus me op een dag ‘of ik niet’ens wat mascara op zou doen’. Dat was ongeveer twee maanden na een gezellig familieuitje in de IKEA, waarbij ze mijn ouders de vraag stelde of zij diezelfde hangende ‘huidkapjes’ boven haar ogen had als ik. Sindsdien ben ik me daar pijnlijk van bewust, die ‘bald eyes’ met overhangende huid. Zonder make-up vragen mensen of ik ziek ben, of ‘misschien gewoon doodop?’. En aan mijn eerste kerstontbijt met mijn schoonfamilie maakte iemand de grap ‘wie is dat?’ toen ik zonder schmink aan tafel schoof. Ach, een laag (of drie) mascara doet wonderen. Ik heb geaccepteerd dat ik anderen nooit omver zal wapperen met mijn natuurlijke oogopslag (letterlijk), en mijn wimpers de glazen van mijn bril nooit gaan raken. Ook niet als ik mijn bril wat hoger op mijn neus schuif nee. Maar bedankt voor de tip.

Maar toch…

Toch kon ik de verleiding niet weerstaan om een keer wimperextensions te proberen en toen de mogelijkheid zich voor deed heb ik gretig toegehapt. Eigenlijk vind ik de naam ‘wimperextensions’ de behandeling zwaar tekort doen. Je wimpers worden namelijk niet alleen verlengd, maar ook voller en donkerder! Geen trailer-trash-lashes. Gewoon lange, volle wimpers met een natuurlijke uitstraling. Eerst wordt het onderste ooglid afgedekt, waarna haartje voor haartje aan je eigen wimpers wordt bevestigd. Klinkt eng? Is het niet. Je moet wel je ogen gesloten houden, zodat de damp van de lijm niet gaat prikken. De behandeling is pijnloos, veilig en je lenzen kun je gewoon in houden. Maar foto’s zeggen meer dan duizend woorden – heb ik me laten vertellen – dus van het hele gebeuren heb ik wat kiekjes laten schieten. Hieronder, aan de linkerkant, zie je mijn blote-billen-gezicht zonder maquillage met weinig beboste oogleden.

wimperextensions

Ik had de keuze uit twee verschillende lengtes, waarbij ik in mijn honger naar LANG en VEEL voor die van dertien millimeter heb gekozen. En roffel-de-roffel-PATS! Hier zie je diezelfde wimpers, anderhalf uurtje later, met a little peace of magic. Nou oké, met de hulp van Solutions for Beauty and More in Eindhoven bedoel ik.

wimperextensions

Misschien heb jij van nature jaloersmakende wimpers en ben je hier niet zo van onder de indruk. Geeft niet. Ik imponeer je wel met deze voor-en-na-foto’s. Een verschil van, ja, ‘oké’ en ‘SUPERMOOI!’, zeg maar. Kun je niet ontkennen.

oogvoorenna

oogvoorennagesloten

Het was wel even wennen in het begin. Ook al voel je ze vrijwel niet zitten, ik was me sterk bewust van de aanwezigheid van mijn harige New Best Friends. De uiteinden raakten zelfs de glazen van mijn bril, yeay!

Voordelen op een rijtje:

  • blijft tot twee maanden zitten
  • niemand die van je schrikt ’s ochtends
  • zelfs je schoonfamilie niet
  • géén mascara nodig
  • dus geen harken
  • en minder gedoe
  • de oogkapjes zijn minder zichtbaar
  • en mannen koekeloeren
  • vrouwen trouwens ook
  • ziet er goed uit dus.

Enkele tips?

Ja. Die heb ik wel. Begraaf je hoofd niet in je kussen met slapen en trek je wollen coltrui aan met beleid. Ben verder voorzichtig met make-upremover rondom je wimpers, wrijf niet uitgebreid in je ogen ’s ochtends en check regelmatig de stand van zaken. Je wilt geen wimper die een kwartslag gedraaid is en je van het zicht ontneemt. Maar geen zorgen, ze zitten zo stevig vast dat je van goeden huize moet komen, wil je dat laten gebeuren. En – oh ja – een laatste advies: beschouw iedere dag met wimperextensions als een cadeautje. Als je er aan gewend raakt, wil je nooit meer terug naar hoe het was. En dus zul je dan nooit accepteren zoals het is. Dat zou zonde zijn. En bovendien, zó erg is het nou ook weer niet. Maar voor nu, omdat het nog héél even kan:

wimperextensions

Liefs, Nadine S.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s