Mag ik je kussen?

zelf kussen maken

Home-made kussen

Hatsikidee! Mijn tweede kussen is af. Bollen, roze en kant: mijn lievelings. Mooi issie hè? Wat voor GODSGRUWELIJK leuke creaties wel niet van eigen hand kunnen komen. Nouja, o.k. Met een beetje hulp van moeder de vrouw. Kostte een paar duiten maar dan heb je ook wat.

kussen met strik

Voorkant met strik

kussen roze rits

Dubbelzijdig

O, en had je mijn eerste kussen al gezien? Zelfde idee, met een knalroze rits in het midden en een bloem van kant en stof. Alleen heb ik op de voorkant rondjes van stof gestikt. Et voilà, zie hier het resultaat:

kussen met rits

De achterkant

kussen met flapjes

De voorkant

À bientôt!

Nadine S.

Advertenties

2 Reacties op “Mag ik je kussen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s